Prostreno.cz

Ledový salát se slaninou, rukolou a ředkvičkami

Lehký oběd, večeře nebo skvělá příloha .

25.06.2019 lentilka
30min

20min příprava

10min vaření

152 kJ / 36 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Salát nakrájejte ostrým nožem na silnější plátky.
  2. Slaninu nakrájejte na proužky ,šalotku nakrájejte nadrobno.
  3. Omyté ředkvičky nakrájejte na poloviny.
  4. V pánvi na lžíci oleje slaninu a šalotku orestujte.
  5. Přidejte rukolu,promíchejte a odstavte z ohně. Slaninu se šalotkou a rukolou vyndejte děrovanou lžíci na papírový ubrousek.
  6. V misce smíchejte 5 lžic oleje,hořčici,ocet ,sůl a pepř.
  7. Plátky ledového salátu dejte na talíř , na salát nasypte rukolu se slaninou a šalotkou,přidejte ředkvičky a vše pokapejte připraveným olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,26 g
  • Sacharidy:

    38,18 g
    • Cukry:

      16,80 g
  • Tuky:

    2,73 g
  • Vláknina:

    9,70 g

Aktivita pro spálení:

52 kcal
6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

15

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ledový salát se slaninou, rukolou a ředkvičkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba