Prostreno.cz

Hovězí na víně

Sváteční oběd, falešná hovězí svíčková, pečená na bílém víně s rozmarýnem. Víno a rozmarýn pozdvihne chuť masa.

04.05.2020 sun
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

748 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Váleček hovězího masa potřete prolisovaným česnekem, osolte, opepřete, posypte tymiánem a zprudka opečte ze všech stran na oleji aby se maso zatáhlo.
  2. Opečené maso dejte do pekáčku, nebo zapékací misky, maso podlijte vínem, vývarem, pokapejte worcestrovou omáčkou přidejte snítky tymiánu, přikryjte a duste doměkka. Doba pečení záleží na kvalitě masa.
  3. Když už je maso skoro měkké, přisypte k masu rajčata.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    204,46 g
  • Sacharidy:

    48,22 g
    • Cukry:

      9,06 g
  • Tuky:

    205,82 g
  • Vláknina:

    8,71 g

Aktivita pro spálení:

764 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

228

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba