Prostreno.cz

Salát z červené řepy s parmezánem

V salátech z červené řepy vynikne její nádherná barva, lehounce navinulá chuť – a především šťavnatost.

13.05.2020 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

652 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Oloupanou řepu nakrájejte na nudličky a nasypte ji do vymazané malé zapékací misky, nebo do pekáčku.
  3. Posypte lístečky tymiánu (ze dvou snítek) a solí.
  4. Pokapejte olejem a promíchejte.
  5. Dejte do trouby a pečte 20-30 minut.
  6. Před podáváním posypte řepu parmazánem a ozdobte tymiánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,00 g
  • Sacharidy:

    90,00 g
    • Cukry:

      49,37 g
  • Tuky:

    125,00 g
  • Vláknina:

    24,40 g

Aktivita pro spálení:

417 kcal
52

minut jízdy na kole

39

minut běhu

124

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

parmezán

392 kcal / 100g
B35 g
S3 g
T28 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z červené řepy s parmezánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba