Prostreno.cz

Opečené rybí filé s hráškem

Netradiční řecký recept podávání ryby - s hráškem, okurkou a tvarohem, rychlá příprava, zdravý oběd, nebo večeře.

20.05.2020 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

509 kJ / 121 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nejprve si připravte hrášek: V misce smíchejte hrášek, okurku nakrájenou na malé kostičky a rozdrobený tvaroh. Vše jemně osolte a opepřete.
  2. V pánvi rozehřejte olej a máslo.
  3. Rybí filé osolte a opečte v pánvi na oleji s máslem dozlatova. Během pečení posypte ryby kořením na ryby.
  4. Ryby podávejte s připraveným hráškem, pokapané citronovou šťávou, ozdobené snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    192,31 g
  • Sacharidy:

    59,40 g
    • Cukry:

      21,16 g
  • Tuky:

    93,18 g
  • Vláknina:

    17,98 g

Aktivita pro spálení:

460 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Treska plněná anglickou slaninou

(5 hlasů)
1h a 5min
1007 kJ

Rybí filé s petrželkou

(5 hlasů)
1h a 5min
634 kJ

Krevety na špejli

(2 hlasů)
60min
384 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Opečené rybí filé s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba