Prostreno.cz

Rybí filé s petrželkou

Jemně pikantní rybí filé na másle pečené v troubě.

01.04.2020 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

634 kJ / 151 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filety potřete olejem, osolte je a opepřete.
  2. Na dno zapékací misky položte snítky petržele.
  3. Filety položte na petržel, pokapejte je vinným octem, posypte nasekanými ančovičkami, jemně nakrájenými okurkami a kapary.
  4. Vše pokapejte máslem a dejte na 35-40 minut do trouby předehřáté na 190 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    183,62 g
  • Sacharidy:

    15,29 g
    • Cukry:

      4,22 g
  • Tuky:

    151,36 g
  • Vláknina:

    6,20 g

Aktivita pro spálení:

544 kcal
68

minut jízdy na kole

51

minut běhu

162

minut uklízení





Podobné recepty

Mořský vlk pečený s petrželovým pestem

(4 hlasů)
1h a 15min
415 kJ

Krevety s kukuřicí

(2 hlasů)
35min
294 kJ

Treska na olivách

(2 hlasů)
45min
887 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

kapary

23 kcal / 100g
B2 g
S4 g
T0,5 g

rybí filety

90 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba