Prostreno.cz

Bramborová polévka s červeným zelím

Brambory, červené zelí, anglická slanina a petrželka jsou hlavní ingredience této syté polévky.

26.05.2020 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

209 kJ / 49 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do hrnce dejte olej, slaninu, nakrájenou cibuli a mletou papriku. Míchejte na mírném ohni 2-3 minuty.
  2. Přisypte oloupané, nakrájené brambory, na nudličky nakrájené zelí, přilijte vodu a přidejte sypký vývar.
  3. Vše promíchejte a přiveďte k varu. Vařte, až je zelenina měkká.
  4. Polévku dochuťte solí, prolisovaným česnekem, zjemněte ji smetanou a nakonec přisypte lístky petržele.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,25 g
  • Sacharidy:

    117,21 g
    • Cukry:

      16,30 g
  • Tuky:

    106,98 g
  • Vláknina:

    12,91 g

Aktivita pro spálení:

261 kcal
32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

77

minut uklízení





Podobné recepty

Kopřivová polévka s quinoou

(5 hlasů)
55min
197 kJ

Polévka ze sladkých brambor se sýrem

(4 hlasů)
50min
204 kJ

Polévka s vařeným hovězím masem

(2 hlasů)
35min
1513 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bramborová polévka s červeným zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba