Prostreno.cz

Polévka s vařeným hovězím masem

Krémová polévka s vařeným hovězím masem. K přípravě můžete využít vařené hovězí maso, které vám zůstalo a nevíte co s ním.

15.04.2020 sun
35min

15min příprava

20min vaření

1513 kJ / 361 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci nechte rozehřát máslo, přidejte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  2. Přisypte mletou papriku, nakrájený česnek a promíchejte.
  3. Zalijte vývarem, přidejte nakrájené maso, kmín a vařte 5 minut.
  4. Vmíchejte smetanu, sýr a podle chuti polévku osolte.
  5. Zahřívejte a míchejte dokud se sýr neroztaví.
  6. Polévku můžete ozdobit snítkami tymiánu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3707,63 g
  • Sacharidy:

    287,33 g
    • Cukry:

      12,63 g
  • Tuky:

    5104,28 g
  • Vláknina:

    3,99 g

Aktivita pro spálení:

10364 kcal
1295

minut jízdy na kole

987

minut běhu

3093

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí vývar s houbami

(10 hlasů)
1h a 20min
315 kJ

Krémová polévka z chřestu

(9 hlasů)
1h a 5min
226 kJ

Květáková polévka

(9 hlasů)
40min
127 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s vařeným hovězím masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba