Prostreno.cz

Růžičková kapusta s ořechovým máslem

Takto připravenou růžičkovou kapustu můžete jíst jen tak, nebo ji servírovat jako přílohu k rybě nebo k jednoduše upravenému masu.

26.05.2020 lanvin
35min

20min příprava

15min vaření

342 kJ / 81 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou růžičkovou kapustu překrojte, malé kapustičky můžete nechat vcelku.
  2. Růžičkovou kapustu nasypte do vařící, osolené vody a vařte ji přibližně 10 minut, aby nebyla příliš rozvařená a zůstala křupavá. Pak kapustičky sceďte.
  3. V rendlíku rozehřejte olej a máslo, přisypte ořechy a minutku míchejte.
  4. Přisypte růžičkovou kapustu, tymián a vše promíchejte a prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,98 g
  • Sacharidy:

    66,68 g
    • Cukry:

      15,78 g
  • Tuky:

    106,90 g
  • Vláknina:

    26,00 g

Aktivita pro spálení:

316 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Růžičková kapusta s mandlemi

(6 hlasů)
55min
835 kJ

Růžičková kapusta s rozinkami

(2 hlasů)
30min
409 kJ

Kapustový salát

(1 hlasů)
25min
1165 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s ořechovým máslem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba