Prostreno.cz

Rybí filé se šalotkovou omáčkou

Jednoduchý, rychlý recept na přípravu rybího filé se smetanovou omáčkou a estragonem.

23.06.2020 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

739 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí filé nakrájejte na větší kostky.
  2. Na 2 lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
  3. Přilijte smetanu a vařte za občasného promíchání 10 minut. Omáčku přeceďte a dochuťte solí.
  4. Mezitím v jiné pánvi rozehřejte 3 lžíce másla a 3 lžíce oleje, přidejte estragon a minutku míchejte, až se estragon rozvoní.
  5. Přidejte rybí filé, podle potřeby osolte a filé zvolna opečte z obou stran.
  6. Ryby podávejte přelité připravenou omáčkou. Vhodná příloha jsou brambory.
  7. Ryby můžete ozdobit proužky limetkové a pomerančové kůry.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,64 g
  • Sacharidy:

    67,99 g
    • Cukry:

      30,64 g
  • Tuky:

    183,50 g
  • Vláknina:

    10,40 g

Aktivita pro spálení:

643 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé se šalotkovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba