Prostreno.cz

Vepřová krkovice s hruškami

Hrušky se skvěle hodí nejen do sladkých jídel, ale i do slaných. Skvěle dochutí i vepřovou krkovici.

14.07.2020 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

676 kJ / 161 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Bylinky nasekejte, smíchejte je se solí, pepřem a 4 lžícemi oleje. Takto připravený olej vetřete do masa.
  3. V pekáčku na 4 lžících rozehřátého oleje maso z obou stran opečte.
  4. Kolem masa nasypte cibuli, maso podlijte vývarem a přikryté pečte v troubě 45 minut.
  5. Maso odkryjte, k masu přisypte hrušky – každou nakrájejte na 4 kousky a pečte odkryté, až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    118,66 g
  • Sacharidy:

    130,77 g
    • Cukry:

      53,10 g
  • Tuky:

    161,81 g
  • Vláknina:

    26,70 g

Aktivita pro spálení:

628 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

187

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rozmarýn čerstvý

131 kcal / 100g
B3 g
S20 g
T5 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

vepřová krkovice

270 kcal / 100g
B17 g
S0 g
T21 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice s hruškami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba