Prostreno.cz

Králík s hříbky a fenyklem

Fenykl je v našich kuchyních celkem opomíjená zelenina. Čerstvý fenykl má lehce nasládlou chuť, je to zelenina velmi křehká a šťavnatá. K dietnímu králičímu masu se skvěle hodí - stejně jako lesní houby.

15.07.2020 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

308 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V pekáčku na 2 lžících oleje krátce orestujte nakrájenou slaninu s cibulí.
  2. Přidejte osolená králičí stehna a opečte je z obou stran. Očištěný fenykl nakrájejte na silnější nudličky a přisypte ho k masu.
  3. Přidejte nakrájený česnek, petrželku, očištěné, překrojené hříbky, víno, vývar a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    301,46 g
  • Sacharidy:

    109,43 g
    • Cukry:

      31,70 g
  • Tuky:

    94,53 g
  • Vláknina:

    25,32 g

Aktivita pro spálení:

621 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Tousty k snídani

40min
(41 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík s hříbky a fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba