Prostreno.cz

Treska na zelenině

Kombinace ryby a zeleniny je zdravé jídlo. Maximální chuť a minimum kalorií a tuku.

16.07.2020 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

411 kJ / 98 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na menší kousky.
  2. Na 4 lžících oleje a 2 lžících másla nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přisypte ostatní zeleninu a duste přibližně 15 minut.
  3. K zelenině přidejte konzervovaná rajčata, dochuťte solí, pepřem a duste 10 minut.
  4. Tresku osolte, opepřete a opečte ji zvolna dozlatova na zbývajícím oleji se 2 lžícemi másla.
  5. Tresku podávejte se zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    157,90 g
  • Sacharidy:

    70,38 g
    • Cukry:

      42,14 g
  • Tuky:

    158,14 g
  • Vláknina:

    22,12 g

Aktivita pro spálení:

581 kcal
72

minut jízdy na kole

55

minut běhu

173

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cuketa

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,4 g

čerstvé třešně

63 kcal / 100g
B1 g
S16 g
T0,19 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba