Prostreno.cz

Rybí knedlíčky

Bílé maso štikozubce (mořská štika) se vyznačuje nízkým obsahem tuku, lahodnou chutí a jemností.

20.07.2020 sun
55min

25min příprava

30min vaření

843 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ze 3 rozšlehaných vajec, 2 špetek soli, 4 lžic bílého vína, špetky kypřícího prášku a hladké mouky vymíchejte těstíčko na obalování. Mouky přidejte tolik, aby nebylo těstíčko řídké.
  2. Toustový chléb dejte do malé misky a pokapejte ho kokosovým mlékem.
  3. Rybí filé jemně nasejete a dejte ho do misky.
  4. Přidejte namočený toustový chléb, pažitku, bazalku, podle chuti osolte a dobře promíchejte. Pokud je směs příliš řídká, přidejte strouhanku.
  5. Ze směsi tvarujte malé, kulaté knedlíčky, obalte je v v těstíčku a smažte zvolna ze všech stran na oleji.
  6. Podávejte s oblíbeným zeleninovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    229,85 g
  • Sacharidy:

    204,82 g
    • Cukry:

      18,95 g
  • Tuky:

    224,40 g
  • Vláknina:

    9,98 g

Aktivita pro spálení:

980 kcal
122

minut jízdy na kole

93

minut běhu

292

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí knedlíčky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba