Prostreno.cz

Telecí ragú

Jemné kousky telecího masa, doplněné zeleninou a houbami.

07.08.2020 lentilka
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

374 kJ / 89 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Ve velké pánvi, nebo rendlíku rozehřejte olej a máslo.
  3. Přidejte maso, cibuli a za stálého míchání restujte 2 minuty.
  4. Maso podlijte vodou (nebo vývarem), přidejte oregano a duste 30 minut.
  5. Omytou zeleninu nakrájejte na stejně velké kousky a přidejte ji k masu.
  6. Přisypte nakrájené houby, nakrájený česnek, vše posypte ochucovadlem a duste, až je maso měkké.
  7. Hotové ragú dochuťte solí a pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    188,30 g
  • Sacharidy:

    78,12 g
    • Cukry:

      30,03 g
  • Tuky:

    93,25 g
  • Vláknina:

    27,02 g

Aktivita pro spálení:

371 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

110

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí ragú

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba