Prostreno.cz

Broskvový kompot s brandy

Při zavařování broskví je důležitá kvalita broskví, měly by být zralé, ale stále ještě pevné. Při manipulaci, vyndávání pecek a případném loupání je třeba s nimi zacházet opatrně, aby se co možná nejméně pomačkaly.

22.09.2020 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

605 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané broskve nakrájejte.
  2. Vodu svařte s cukrem.
  3. Broskve nasypte do sklenic a zalijte je teplým nálevem, do každé sklenice přidejte 2 lžíce brandy, nebo rumu a 2 hřebíčky.
  4. Sklenice zavíčkujte a sterilujte 10 minut při 180 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,10 g
  • Sacharidy:

    1070,00 g
    • Cukry:

      304,00 g
  • Tuky:

    243,34 g
  • Vláknina:

    406,00 g

Aktivita pro spálení:

1182 kcal
147

minut jízdy na kole

112

minut běhu

352

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Broskvový kompot s brandy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba