Prostreno.cz

Polévka z vepřového masa

Vepřový vývar je méně známý a méně oblíbený než hovězí nebo kuřecí. Vyzkoušejte změnu a připravte si polévku z vepřového masa s kukuřicí a ředkvičkami. Nejedná se o klasický vývar, který je třeba „táhnout„ několik hodin.

24.09.2020 lanvin
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

196 kJ / 46 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte a zprudka opečte v hrnci na oleji. Pokud použijete masité kosti rovněž je opečte.
  2. Maso zalijte studenou vodou.
  3. Přidejte koření, sůl, očištěnou petržel, na větší kousky nakrájený pórek a mrkev. Vařte na mírném ohni přibližně hodinu, pak vývar sceďte.
  4. Do scezeného vývaru přidejte na malé kousky nakrájené maso (případně maso od kostí), sypký vývar, kukuřici, nakrájenou lahůdkovou cibulku a vařte 10 minut.
  5. Omyté ředkvičky nakrájejte na tenké plátky.
  6. Polévku podávejte s plátky ředkvičky, posypanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    167,00 g
  • Sacharidy:

    151,54 g
    • Cukry:

      48,02 g
  • Tuky:

    97,09 g
  • Vláknina:

    39,80 g

Aktivita pro spálení:

389 kcal
48

minut jízdy na kole

37

minut běhu

116

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z vepřového masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba