Prostreno.cz

Pražma na limetkách

Ryba připravená na limetkách a bílém víně. Středomořská kuchyně je úžasná – geniální ve své jednoduchosti a použitých surovinách. Tentokrát je to italská inspirace.

24.09.2020 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

564 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou mrkev uvařte doměkka.
  2. Uvařenou mrkev nakrájejte na kostičky a smíchejte ji s uvařenou rýží a lžíci másla.
  3. Rybí filety osolte a obalte je v hladké mouce.
  4. Do velké pánve na olej s máslem nasypte nastrouhanou limetkovou kůru, přidejte rybí filety, 6 plátků limetky, limetkovou šťávu, podlijte vínem a duste 15-20 minut. Ryby během dušení jednou opatrně otočte.
  5. Před podáváním posypte jemně nakrájenou cibulkou a petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    190,01 g
  • Sacharidy:

    529,96 g
    • Cukry:

      24,01 g
  • Tuky:

    74,14 g
  • Vláknina:

    28,75 g

Aktivita pro spálení:

910 kcal
113

minut jízdy na kole

86

minut běhu

271

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma na limetkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba