Prostreno.cz

Pstruh s bylinkami

Pstruh patří k našim nejkvalitnějším a nejlahodnějším rybám. Ryby a bylinky spolu tvoří skvělou kombinaci.

30.09.2020 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

668 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omyté, osušené pstruhy osolte, opepřete a položte je na menší plech.
  3. Část bylinek vložte do pstruhů spolu s plátky citrónu. Zbytek bylinek položte na plech k rybám.
  4. Přilijte jablečnou šťávu, ryby posypte zázvorem a pokapejte je rozpuštěným máslem.
  5. Pečte troubě 25-45 minut, záleží na velikosti pstruhů.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    72,78 g
  • Sacharidy:

    61,73 g
    • Cukry:

      15,00 g
  • Tuky:

    72,08 g
  • Vláknina:

    12,12 g

Aktivita pro spálení:

570 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

sušený estragon

295 kcal / 100g
B22 g
S50 g
T7 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

Pstruh

141 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s bylinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba