Prostreno.cz

Marinovaný sýr Pecorino

Naložit sýr zvládne i ten, kdo zná kuchyň jen z doslechu. Úspěch u milovníků sýra je předem zaručený. Vzhledem k tomu, že se jedná o tvrdý sýr, je ho třeba marinovat minimálně 3 dny.

22.10.2020 lanvin
25min

25min příprava

1908 kJ / 456 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do vhodné sklenice nasypte lístky tymiánu, nakrájený česnek, přidejte drcenou chilli papričku, drobně nakrájené sušené rajče a olivový olej a měs promíchejte.
  2. Sýr nakrájejte na kostičky a nasypte je do připraveného oleje.
  3. Promíchejte, sklenici uzavřete a nechte v chladničce minimálně 3 dny marinovat.
  4. Kostky sýra podávejte na listech salátu.

TIP:

Pecorino je typický tvrdý italský sýr vyráběný z ovčího mléka. Dá se koupit v supermarketech, nebo prodejnách sýrů.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,63 g
  • Sacharidy:

    43,82 g
    • Cukry:

      28,03 g
  • Tuky:

    237,16 g
  • Vláknina:

    6,29 g

Aktivita pro spálení:

825 kcal
103

minut jízdy na kole

78

minut běhu

246

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaný sýr Pecorino

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba