Prostreno.cz

Ryba na bílém víně s cherry rajčaty

Vychutnejte si tuhle skvělou úpravu rybího masa s jemně pikantní chutí.

25.11.2020 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

382 kJ / 91 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájenou petrželku, mátu, rozpuštěné máslo a citronovou šťávu dobře promíchejte.
  2. Ve velké pánvi zahřejte olej na střední teplotu.
  3. Přidejte nakrájenou šalotku a míchejte 2 minuty.
  4. Přidejte bobkový list, rajčata, přikryjte a duste 10 minut, občas promíchejte.
  5. Přidejte víno, nakrájený česnek a vařte, až se víno odpaří na polovinu.
  6. Rybí filety osolte a položte je na rajčata. Každý kousek ryby pokapejte lžičkou sladké chilli omáčky.
  7. Přikryjte a duste přibližně 10-15 minut, podle velikosti filé. V polovině dušení ryby opatrně otočte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,17 g
  • Sacharidy:

    171,90 g
    • Cukry:

      18,77 g
  • Tuky:

    123,66 g
  • Vláknina:

    55,28 g

Aktivita pro spálení:

469 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

140

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba na bílém víně s cherry rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba