Prostreno.cz

Ryba v bílé omáčce

Jemné rybí maso ve smetanové omáčce se zeleninou a šafránem.

30.11.2020 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

498 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou ředkev a očištěný pórek nakrájejte na tenké nudličky.
  2. Očištěnou mrkev a šalotku nakrájejte na tenké plátky.
  3. V rendlíku na rozehřátém másle zeleninu orestujte.
  4. Rybu nakrájejte na porce, osolte a položte je do rendlíku na zeleninu.
  5. Podlijte 150 ml vývaru, posypte je šafránem a odkryté duste podle druhu a velikosti ryby přibližně 20 minut.
  6. V jiném rendlíku zahřejte 150 ml vývaru, přidejte smetanu ve které rozmíchejte kukuřičný škrob, přidejte 2 špetky soli a vařte 10 minut.
  7. Takto připravenou smetanu nalijte na ryby se zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,31 g
  • Sacharidy:

    62,44 g
    • Cukry:

      16,79 g
  • Tuky:

    116,72 g
  • Vláknina:

    4,51 g

Aktivita pro spálení:

779 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

ředkev

16 kcal / 100g
B1,5 g
S3 g
T0,1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba v bílé omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba