Prostreno.cz

Polévka z mangoldu s knedlíčky

V české kuchyni není mangold tolik rozšířený . Ochutnejte tuto zeleninu, kterou můžete využít všude tam, kde listový špenát .
06.01.2021 Mikeš
55min

25min příprava

30min vaření

246 kJ / 58 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli a oloupaný česnek velmi jemně nasekejte a nasypte do misky.
  2. Přidejte vejce, petrželku ,maso , podle potřeby strouhanku, osolte,opepřete a promíchejte .
  3. Ze směsi vytvarujte knedlíčky .
  4. V hrnci na 2 lžících oleje nechte zesklovatět oloupanou,nakrájenou cibuli , přidejte kmín a minutu míchejte .
  5. Zalijte vývarem a přiveďte k varu .
  6. Do vařícího vývaru vložte připravené masové knedlíčky a vařte 15 minut.
  7. Listy mangoldu nakrájejte a přidejte je do polévky . Vařte 5 minut.
  8. Polévku můžete podávat s vařenou rýží .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    118,85 g
  • Sacharidy:

    191,36 g
    • Cukry:

      12,65 g
  • Tuky:

    130,95 g
  • Vláknina:

    8,63 g

Aktivita pro spálení:

291 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z mangoldu s knedlíčky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba