Prostreno.cz

Pečení pstruzi se zeleninou

Pstruzi plnění plátky citrónu a oreganem pečení na zelenině. Místo oregana lze použít tymián, citronový tymián nebo kopr . Zdravá zelenina a ryby v jednom pekáčku.

11.02.2021 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

785 kJ / 187 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 ° C.
  2. Omyté citróny nakrájejte na plátky .
  3. Do pekáčku nasypte nakrájenou zeleninu , (brambory dobře omyjte a i se slupkou je nakrájejte na klínky) osolte ji,pokapejte 3 lžícemi másla a promíchejte .
  4. Zeleninu dejte do předehřáté trouby a pečte 15 minut.
  5. Mezitím omyjte pstruhy , osolte je opepřete,dovnitř pstruhů vložte plátky citrónu a snítku oregana.
  6. Pstruhy položte na zeleninu ,na každého pstruha položte plátek másla ,dejte pekáček se zeleninou a pstruhy do trouby a pečte podle velikosti pstruhů 20-30 minut.
  7. Pstruhy před podáváním posypte lístky oregana .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,01 g
  • Sacharidy:

    162,66 g
    • Cukry:

      18,89 g
  • Tuky:

    203,52 g
  • Vláknina:

    30,02 g

Aktivita pro spálení:

1243 kcal
155

minut jízdy na kole

118

minut běhu

371

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečení pstruzi se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba