Prostreno.cz

Rybí filé pečené na česneku

Tymián a česnek krásně podtrhnou jemné rybí maso.

24.02.2021 sun
40min

15min příprava

25min vaření

386 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte a opepřete.
  2. Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo ,přisypte na plátky nakrájený česnek,na česnek položte porce ryby,posypte je tymiánem,přidejte víno a zvolna je z obou strana opečte. Podle velikosti porcí opékejte 20-25 minut.
  3. Nakonec posypte ryby nakrájenou petrželkou a pokapejte je citronovou šťávou.
  4. Rybu podávejte s plátkem citrónu.
  5. Jako přílohu podávejte brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    88,46 g
  • Sacharidy:

    56,42 g
    • Cukry:

      9,56 g
  • Tuky:

    46,26 g
  • Vláknina:

    14,04 g

Aktivita pro spálení:

246 kcal
30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé pečené na česneku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba