Prostreno.cz

Rajčatová polévka se sýrem a bazalkou

Italská krémová polévka z drcených rajčat se strouhaným sýrem a bazalkou. Rychlá,jednoduchá příprava-skvělá chuť.

25.02.2021 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

245 kJ / 58 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji nechte zesklovatět oloupanou,nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte rajčata,vývar,oregano,bobkový list a vařte 15 minut.
  3. Vyndejte bobkový list,polévku rozmixujte ,přidejte smetanu a vařte 5 minut. Polévku dochuťte solí,pepřem a prolisovaným česnekem.
  4. Před podáváním posypte polévku nahrubo nastrouhaným sýrem a nakrájenou bazalkou.

TIP:

Pokud nechcete použít kuřecí vývar,použijte k přípravě polévky vodu a dochuťte ji bio sypkým vývarem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,64 g
  • Sacharidy:

    263,42 g
    • Cukry:

      14,73 g
  • Tuky:

    79,38 g
  • Vláknina:

    45,27 g

Aktivita pro spálení:

210 kcal
26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

bazalka

23 kcal / 100g
B3 g
S2 g
T0,6 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rajčatová polévka se sýrem a bazalkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba