Prostreno.cz

V troubě dušené ,marinované hovězí maso

Když maso přes noc naložíte , pak pomalu dusíte v troubě získáte skvělé ,šťavnaté maso . Pomalé pečení a dušení vám i ze staršího, vyzrálého masa, udělá pečínku, kterou lze nakrájet i čajovou lžičkou.

02.03.2021 lanvin
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

1050 kJ / 250 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky a naložte je do oleje prošlehaného s citronovou šťávou a hořčicí .Marinujte přes noc.
  2. Troubu předehřejte na 160 °C.
  3. V pekáčku na oleji nechte zesklovatět pokrájenou cibuli, shrňte ji na stranu , přidejte plátky masa a osmahněte je z obou stran .
  4. Maso osolte ,přidejte nové koření , celý pepř, bobkový list , vývar a maso duste přikryté v troubě doměkka. Podle potřeby přidejte během pečení vývar .
  5. Měkké maso posypte nakrájenou petrželkou.
  6. Podávejte nejlépe s rýží .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    192,15 g
  • Sacharidy:

    47,38 g
    • Cukry:

      2,12 g
  • Tuky:

    286,33 g
  • Vláknina:

    8,88 g

Aktivita pro spálení:

859 kcal
107

minut jízdy na kole

81

minut běhu

256

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
V troubě dušené ,marinované hovězí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba