Prostreno.cz

Vepřová panenka s rozmarýnem

Marinovaná vepřová panenka s chutí rozmarýnu, skvělý nedělní oběd.

10.09.2011 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

708 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dobře promíchejte všechny ingredience na marinádu. Omyté maso vložte do pečícího sáčku, přidejte marinádu a sáček uzavřete. Maso dejte na noc do lednice.
  2. Pak dejte maso v pečícím sáčku do pekáčku a pečte v troubě 30 minut.
  3. Maso ze sáčku vyndejte i s marinádou do pekáčku a pečte ještě 10 minut. Podávejte se zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,02 g
  • Sacharidy:

    40,68 g
    • Cukry:

      14,66 g
  • Tuky:

    73,64 g
  • Vláknina:

    12,75 g

Aktivita pro spálení:

436 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

130

minut uklízení





Podobné recepty

Medailonky ve smetanové omáčce

(18 hlasů)
40min
588 kJ

Zapečená vepřová panenka

(16 hlasů)
55min
742 kJ

Svíčkové medailonky s jahodami

(17 hlasů)
35min
505 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba