Prostreno.cz

Medailonky ve smetanové omáčce

Medajlonky z vepřové panenky v omáčce se žampióny.

15.04.2011 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

588 kJ / 140 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné žampióny nakrájejte na plátky, cibuli rovněž na plátky. Vepřovou panenku nakrájejte na 12 plátků. Na 3 lžících oleje orestujte medajlonky dozlatova. Posypte solí a pepřem a dejte na misku nebo na talíř.
  2. Na pánev přidejte zbytek oleje přidejte cibuli, nechte zesklovatět, přidejte mouku a míchejte až mouka ztmavne.
  3. Zalijte vývarem, pak smetanou, přidejte hořčici, cukr a žampióny, nakonec nakrájené okurky. Asi 10 minut poduste, vložte maso a jen prohřejte. Ozdobte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    155,95 g
  • Sacharidy:

    81,26 g
    • Cukry:

      23,60 g
  • Tuky:

    160,26 g
  • Vláknina:

    10,50 g

Aktivita pro spálení:

619 kcal
77

minut jízdy na kole

58

minut běhu

184

minut uklízení





Podobné recepty

Zapečená vepřová panenka

(16 hlasů)
55min
742 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
818 kJ

Vepřová panenka s rajčaty

(14 hlasů)
30min
485 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Medailonky ve smetanové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba