Prostreno.cz

Králík na estragonu

Jemné,zdravé králičí maso dušené na víně s estragonem .

08.03.2021 sun
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

678 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte spolu se slaninou nakrájenou na kostičky v pekáčku na oleji .
  2. Přidejte oloupanou nakrájenou šalotku ,estragon a nakrájené houby, .
  3. Podlijte vínem,vývarem a přikryté duste v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  4. Měkké maso vyndejte na talíř.
  5. K vypečené šťávě vmíchejte smetanu , instantní jíšku a vařte 10 minut.
  6. Do takto připravené omáčky vložte maso,posypte ho sezamovými semínky a prohřejte ho.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,90 g
  • Sacharidy:

    119,02 g
    • Cukry:

      36,94 g
  • Tuky:

    169,62 g
  • Vláknina:

    16,28 g

Aktivita pro spálení:

344 kcal
43

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

králík

173 kcal / 100g
B33 g
S0,2 g
T3 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

sušený estragon

295 kcal / 100g
B22 g
S50 g
T7 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na estragonu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba