Prostreno.cz

Hovězí kližka na červeném víně

Díky kolagenovým vrstvám a krátkým svalovým vláknům mezi nimi se kližka při správné přípravě doslova rozpadá.

11.03.2021 Mikeš
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

797 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a obalte ho v mouce.
  2. V hrnci na rozehřátém oleji maso opečte spolu s nakrájenou šalotkou.
  3. Přidejte vývar, víno, česnek, oregano, datle a promíchejte.
  4. Duste přikryté doměkka. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  5. Podle potřeby můžete ještě zahustit hladkou moukou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    199,80 g
  • Sacharidy:

    316,99 g
    • Cukry:

      42,57 g
  • Tuky:

    128,48 g
  • Vláknina:

    29,10 g

Aktivita pro spálení:

1067 kcal
133

minut jízdy na kole

101

minut běhu

318

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

oregano

265 kcal / 100g
B9 g
S68 g
T4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kližka na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba