Prostreno.cz

Celerové řízky

Celer jako řízek je skvělý . Nejlíp chutná s bramborovou kaší.

19.03.2021 lanvin
60min

25min příprava

35min vaření

675 kJ / 161 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný celer nakrájejte na plátky silné +- 2 – 2.5 cm .
  2. Plátky vložte do osolené vody s citronovou šťávou a vařte skoro doměkka. Povařený celer dejte na sítko a přelijte ho studenou vodou.
  3. V misce rozšlehejte vejce s mlékem .
  4. Sýr promíchejte se strouhankou .
  5. Plátky celeru obalte v hladké mouce,vejcích a strouhance,strouhanku lehce k celeru přitlačte.
  6. Celer opečte v rozehřátém oleji.
  7. Opečený celer pokládejte na papírový ubrousek.
  8. Podávejte s plátky okurky , nejlépe s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    96,34 g
  • Sacharidy:

    376,28 g
    • Cukry:

      25,35 g
  • Tuky:

    200,20 g
  • Vláknina:

    19,65 g

Aktivita pro spálení:

904 kcal
113

minut jízdy na kole

86

minut běhu

269

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)

Tousty k snídani

40min
(41 hlasů)

Domácí granola

30min
(2 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celerové řízky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba