Prostreno.cz

Vepřová krkovice na pivu

Maso můžete péci i pozvolna,při nižší teplotě . Když se maso připravuje při nižší teplotě, je šťavnatější. Pivo masu dodá už v marinádě skvělý nádech, šťávu mírně zkaramelizuje a dodá vyrovnanou chuť.
26.03.2021 lanvin
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

838 kJ / 200 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky,osolte ho,posypte kmínem a uložte do nízké ,nejlépe čtvercové misky.
  2. Maso přelijte olejem a 250 ml piva. Maso uložte do chladničky a nechte přes noc marinovat.
  3. Pak maso přendejte do pekáčku .. i s marinádou,k masu přidejte lžíci sádla , posypte ho na plátky nakrájenou cibulí ,přidejte 250 ml piva a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,40 g
  • Sacharidy:

    17,20 g
    • Cukry:

      0,10 g
  • Tuky:

    115,55 g
  • Vláknina:

    1,90 g

Aktivita pro spálení:

313 kcal
39

minut jízdy na kole

29

minut běhu

93

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba