Prostreno.cz

Pečený, marinovaný králík

Jemné a dietní králičí maso s kořením ,vínem a bylinkami .

07.04.2021 sun
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

806 kJ / 192 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na marinádu dobře promíchejte v misce.
  2. Do uzavíratelného sáčku,nebo vhodné misky s víčkem vložte porce králíka.
  3. Přidejte marinádu,promíchejte a uzavřete. Nechte přes noc v chladničce.
  4. Porce králíka vyndejte z marinády,osušte ho papírovým ubrouskem,obalte v hladké mouce a porce opečte v pekáčku s rozehřátým olejem .
  5. K masu přisypte nakrájenou šalotku ,přidejte víno,vývar a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.
  6. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,69 g
  • Sacharidy:

    471,52 g
    • Cukry:

      10,69 g
  • Tuky:

    104,58 g
  • Vláknina:

    93,28 g

Aktivita pro spálení:

515 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

153

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Jablečný džus

48,4 kcal / 100g
B0,09 g
S11,4 g
T0,29 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený, marinovaný králík

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba