Prostreno.cz

Vepřové maso s jablky a šalvějí

Sladké kousky jablka, celá jarní cibulka a šalvěj skvěle dochutí vepřové maso.

23.06.2021 lentilka
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

609 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silné plátky a maso opečte ze všech stran v kastrolu na oleji , aby se maso zatáhlo.
  2. Maso osolte , k masu přidejte celé , očištěné cibulky , šalvěj , víno , vývar a přikryté duste doměkka .
  3. Do rendlíku na rozehřáté máslo nasypte na klínky nakrájená jablka , přidejte pomerančovou šťávu a jablka za stálého míchání duste 5 minut.
  4. Maso podávejte s dušenými jablky .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    229,77 g
  • Sacharidy:

    94,49 g
    • Cukry:

      20,84 g
  • Tuky:

    201,73 g
  • Vláknina:

    26,00 g

Aktivita pro spálení:

816 kcal
102

minut jízdy na kole

77

minut běhu

243

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

pomerančová šťáva

45 kcal / 100g
B0,1 g
S10 g
T0,1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s jablky a šalvějí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba