Prostreno.cz

Rybí filé s petrželovou omáčkou

Jednoduchý , rychlý recept na přípravu rybího filé s voňavou omáčkou .

11.08.2021 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

787 kJ / 188 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 2 lžících másla nechte zesklovatět oloupanou , velmi drobně nakrájenou cibuli .
  2. Přilijte smetanu , vývar , ve kterém rozmíchejte škrobovou moučku a vařte za občasného promíchání 10 minut.
  3. Do omáčky nasypte nakrájenou petrželku a podle chuti osolte .Omáčku nechte projít varem a dále už nevařte .
  4. Ve větší pánvi rozehřejte 3 lžíce másla a 2 lžíce oleje .
  5. Přidejte osolené ,opepřené porce rybího filé , a zvolna ho opečte z obou stran.
  6. Ryby podávejte přelité připravenou omáčkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,16 g
  • Sacharidy:

    41,42 g
    • Cukry:

      13,10 g
  • Tuky:

    163,90 g
  • Vláknina:

    3,50 g

Aktivita pro spálení:

639 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

190

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Vegetariánský wrap s cizrnou

20min
(1 hlasů)

Mexické carnitas

2h a 30min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s petrželovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba