Prostreno.cz

Vepřové nudličky s fazolovými lusky

Rychlá a snadná příprava vepřového masa s fazolkami .

17.08.2021 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

631 kJ / 150 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné fazolky povařte 5 minut v osolené vodě. Pak fazolky sceďte a nechte je dobře okapat.
  2. Maso nakrájejte na silnější nudličky .
  3. V pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a lžíci másla ,přidejte maso ,posypte ho sezamovými semínky a restujte ho přibližně 10 minut ,nebo až bude měkké.Záleží na kvalitě masa. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  4. Maso uchovejte na teplém místě , třeba v mírně zahřáté troubě.
  5. V pánvi na 2 lžících rozehřátého másla orestujte dobře okapané fazolky.
  6. Maso podávejte s fazolkami ,nejlépe s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    161,31 g
  • Sacharidy:

    30,37 g
    • Cukry:

      12,61 g
  • Tuky:

    96,04 g
  • Vláknina:

    10,65 g

Aktivita pro spálení:

452 kcal
56

minut jízdy na kole

43

minut běhu

134

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové nudličky s fazolovými lusky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba