Prostreno.cz

Studená okurková polévka

Řecká,osvěžující,studená okurková polévka. Studené polévky jsou oblíbené hlavně v zemích s tropickými teplotami a není důvod, proč si tento osvěžující pokrm taky nedopřát.

18.08.2021 sun
20min

20min příprava

355 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Sýr nakrájejte na kostičky.
  2. Z omyté okurky nakrájejte 9 tenkých plátků a dejte je stranou .
  3. Okurku nakrájejte a nasypte do mixéru, můžete ji předem oloupat ,ale není to potřeba.
  4. K okurce přidejte vodu a okurku rozmixujte.
  5. Přidejte smetanu , jogurt a ještě na pár vteřin zapněte mixér.
  6. Polévku dochuťte solí , pepřem a citronovou šťávou , (podle chuti můžete přidat i špetku cukru).
  7. Polévku podávejte s kostičkami sýra a plátky okurky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,38 g
  • Sacharidy:

    34,85 g
    • Cukry:

      29,30 g
  • Tuky:

    72,34 g
  • Vláknina:

    0,30 g

Aktivita pro spálení:

331 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

98

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Studená okurková polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba