Prostreno.cz

Grilované ryby s pikantní zeleninou

Delikátní filety z tresky mají pevné bílé maso a díky tomu se skvěle hodí na grilování.

06.09.2021 lanvin
50min

30min příprava

20min vaření

281 kJ / 67 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájené zelí ,cibuli a papriku nasypte do středně velké mísy .
  2. Jablečný ocet smíchejte se solí , koriandrem , chilli papričkou a jemně nasekaným česnekem .
  3. Takto připravený jablečný ocet přidejte k zelenině a promíchejte.
  4. Porce ryby potřete olejem a osolte je .
  5. Ryby vložte do grilovací mřížky na ryby a grilujte je na středně předehřátém grilu 10 minut z každé strany.
  6. Ryby podávejte s připravenou zeleninou.
  7. Ryby můžete grilovat rovněž v grilovací pánvi , nebo kontaktním grilu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,69 g
  • Sacharidy:

    53,66 g
    • Cukry:

      21,06 g
  • Tuky:

    35,82 g
  • Vláknina:

    10,26 g

Aktivita pro spálení:

385 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované ryby s pikantní zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba