Prostreno.cz

Zeleninový salát v marinádě

Francouzský salát s barevnou paprikou , jablky a rajčaty v marinádě se skořicí .

16.09.2021 Mikeš
40min

30min příprava

10min vaření

280 kJ / 66 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Připravte si větší sklenici do které se vejde všechna zelenina s jablky.
  2. Očištěnou papriku a rajčata ( pokud chcete , můžete rajčata oloupat ) nakrájejte na stejně velké kousky , ani malé,ani příliš velké a nasypte je do sklenice.
  3. Přidejte oloupaný ,překrojený česnek ,malou tyčinku skořice a oloupaná, nakrájená jablka ,nakrájejte je přibližně na stejně velké kousky jako papriku.
  4. Nakonec přidejte nakrájenou lahůdkovou cibulku.
  5. Do rendlíku nalijte vodu , vinný ocet , přidejte cukr ,sůl ,kuličky pepře , olej a hořčičné semínko. Přiveďte k varu a vařte ,až se rozpustí cukr.
  6. Zeleninu zalijte horkou marinádou – ne vařící a nechte vychladnout. Sklenici uzavřete a dejte do chladničky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,36 g
  • Sacharidy:

    193,03 g
    • Cukry:

      144,98 g
  • Tuky:

    101,24 g
  • Vláknina:

    28,22 g

Aktivita pro spálení:

1684 kcal
210

minut jízdy na kole

160

minut běhu

502

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový salát v marinádě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba