Prostreno.cz

Rybí karbanátky ze dvou druhů ryb

Ke zdravému jídelníčku patří rybí maso. Karbanátky podávejte se zeleninovým salátem.

30.09.2021 Mikeš
50min

25min příprava

25min vaření

1223 kJ / 292 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 2 lžících rozehřátého másla nechte zesklovatět nakrájenou cibuli. Pak cibuli nechte vychladnout.
  2. Rybí filé nechte pozvolna rozmrazit , pak filé nakrájejte na proužky a poté na drobné kostičky cca 0.5 x 0.5 cm .
  3. Z toustového chleba odkrojte kůrku a střídku nakrájejte na stejně velké kousky jako rybu.
  4. Ve větší míse smíchejte připravenou cibuli, nakrájenou střídku z toustového chleba, nakrájené ryby , vejce, kopr , sůl , kukuřičný škrob a mletý pepř.
  5. Důkladně vše promíchejte a ze směsi vytvarujte karbanátky.
  6. Obalte je ve strouhance a zvolna je z obou stran opečte v pánvi s rozehřátým olejem a máslem .
  7. Upečené karbanátky pokládejte na papírový ubrousek.

TIP:

Karbanátky můžete připravit i bez obalování ve strouhance.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,82 g
  • Sacharidy:

    401,18 g
    • Cukry:

      39,23 g
  • Tuky:

    106,70 g
  • Vláknina:

    21,90 g

Aktivita pro spálení:

695 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

207

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky ze dvou druhů ryb

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba