Prostreno.cz

Candát v těstíčku

Základem je opravdu kvalitní čerstvá ryba. Kromě candáta můžete připravit jakoukoli jinou bělomasou rybu.

26.10.2021 lanvin
60min

25min příprava

35min vaření

779 kJ / 186 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na těstíčko – kromě bílků - promíchejte v misce.
  2. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a vmíchejte ho zlehka do směsi . Těstíčko by mělo mít hustější konzistenci. Podle potřeby přidejte mouku,nebo perlivou vodu.
  3. Kousky ryby obalujte v těstíčku a zvolna je opečte z obou stran na oleji.
  4. Ryby podávejte s plátkem citronu , posypané petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    91,76 g
  • Sacharidy:

    109,64 g
    • Cukry:

      8,00 g
  • Tuky:

    199,50 g
  • Vláknina:

    14,15 g

Aktivita pro spálení:

685 kcal
85

minut jízdy na kole

65

minut běhu

204

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

koření

345 kcal / 100g
B12 g
S58 g
T13 g

žloutek

357,14 kcal / 100g
B15,6 g
S0,59 g
T25,1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát v těstíčku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba