Prostreno.cz

Jemná játrová paštika

Výhoda domácí paštiky spočívá hlavně v tom, že přesně víte, co obsahuje . A nesporným kladem je i to, že si ji můžete připravit přesně podle své chuti.

01.12.2021 sun
35min

20min příprava

15min vaření

2210 kJ / 528 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte .
  2. V pánvi nechte rozpustit 2 lžíce másla, přidejte játra a oloupanou,drobně nakrájenou cibuli. Duste na středním plameni, až budou játra hotová .
  3. K játrům přidejte prolisovaný česnek .
  4. Sundejte z ohně a k játrům vmíchejte zbytek másla . Nechte vychladnout.
  5. Játra dejte do kuchyňského robotu , přidejte smetanu, víno , worcestrovou omáčku , lístky tymiánu , mandle , sůl a pepř.
  6. Směs rozmixujte do hladka, zkontrolujte chuť a podle potřeby přidejte koření.
  7. Hmotu nalijte do vhodné misky a nechte přes noc ztuhnout v chladu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    232,36 g
  • Sacharidy:

    278,10 g
    • Cukry:

      48,13 g
  • Tuky:

    633,48 g
  • Vláknina:

    130,50 g

Aktivita pro spálení:

1847 kcal
230

minut jízdy na kole

175

minut běhu

551

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Portské víno

150 kcal / 100g
B0 g
S14 g
T0 g

Worcestrová omáčka

78 kcal / 100g
B1 g
S15 g
T0,25 g

mandle

579 kcal / 100g
B21 g
S21 g
T49 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jemná játrová paštika

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba