Prostreno.cz

Vepřové kostky s černým pivem

Vepřové maso dostane díky spojení s hruškami a pivem skvělou , zajímavou chuť.

03.01.2022 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

1004 kJ / 239 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky , osolte ho a opepřete.
  2. Maso opečte ze všech stran na rozehřátém sádle .
  3. Maso podlijte pivem, vývarem a přikryté duste 45 minut .
  4. Hrušky oloupejte , zbavte jádřinců ,nakrájejte je na větší kostky a přidejte je k masu .Duste , až je maso měkké .
  5. Odstavte z ohně a k měkkému masu vmíchejte studené máslo .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18906,66 g
  • Sacharidy:

    73,71 g
    • Cukry:

      27,49 g
  • Tuky:

    9829,66 g
  • Vláknina:

    10,50 g

Aktivita pro spálení:

42483 kcal
5310

minut jízdy na kole

4046

minut běhu

12681

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

černý pivo

42 kcal / 100g
B0,5 g
S3 g
T0 g

vepřové maso

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T14 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky s černým pivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba