Prostreno.cz

Treska na bylinkách

Křehké a šťavnaté filé . Treska na másle s tymiánem a oreganem .

20.01.2022 Mikeš
45min

15min příprava

30min vaření

596 kJ / 142 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce filé osolte.
  2. V pánvi rozehřejte máslo a lžíci oleje .
  3. Do pánve položte porce rybího filé a filé zvolna z jedné strany opečte.
  4. Rybí filé otočte , posypte ho lístky tymiánu , lístky oregana , mletým pepřem a filé opečte i z druhé strany – dozlatova.
  5. Před podáváním pokapejte rybí filé citronovou šťávou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,84 g
  • Sacharidy:

    38,36 g
    • Cukry:

      3,44 g
  • Tuky:

    42,98 g
  • Vláknina:

    20,00 g

Aktivita pro spálení:

205 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

61

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na bylinkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba