Prostreno.cz

Tmavá treska se zeleninou

Maso tresky je téměř bez kostí a má výbornou chuť .Jako příloha ji stačí dušená zelenina.

18.02.2022 sun
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

435 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou mrkev a celer nakrájejte na malé kostičky.
  2. Očištěný pórek nakrájejte na tenké plátky.
  3. Zeleninu nasypte do rendlíku , přidejte 200 ml vody , sypký vývar a vařte ,až bude zelenina měkká , ale ne rozvařená .
  4. Přidejte smetanu , petrželku , podle chuti osolte a jen prohřejte . Nakonec vmíchejte půl lžíce studeného másla .
  5. Porce tresky osolte a zvolna je opečte z obou stran na 2 lžících oleje a dvou lžících másla .
  6. Rybu podávejte s připravenou zeleninou , vše lehce posypte pepřem.
  7. Podávejte s bramborami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,92 g
  • Sacharidy:

    63,62 g
    • Cukry:

      27,30 g
  • Tuky:

    97,94 g
  • Vláknina:

    14,10 g

Aktivita pro spálení:

286 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Tmavá treska se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba