Prostreno.cz

Treska v panko strouhance

Jednoduchá večeře, nebo oběd plný chutí . Filety tresky s křupavou strouhankou panko , dochucené sušeným koprem, citronovou šťávou a kapary.

19.03.2022 sun
50min

20min příprava

30min vaření

1687 kJ / 403 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 ° C .
  2. Filety tresky položte na plech vyložený pečicím papírem a dochuťte je solí a pepřem.
  3. V malé misce smíchejte panko strouhanku a olivový olej.
  4. V jiné malé míse smíchejte majonézu, sušený kopr, citronovou šťávu a nasekané kapary .
  5. Směs majonézy rozetřete rovnoměrné na filety tresky a na majonézu rozetřete vrstvu panko strouhanky .
  6. Pečte v předehřáté troubě 25 – 30 minut.

TIP:

Oproti klasické strouhance má panko strouhanka hrubší strukturu. Její předností je, že během smažení nenasákne tolik tuku jako klasická strouhanka a je mnohem křupavější . Je vhodná pro obalování masa, ryb i zeleniny.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,42 g
  • Sacharidy:

    275,12 g
    • Cukry:

      21,30 g
  • Tuky:

    139,35 g
  • Vláknina:

    17,58 g

Aktivita pro spálení:

604 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v panko strouhance

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba