Prostreno.cz

Hovězí maso s karotkou , dušené v troubě

Velmi snadná příprava a výsledkem je jídlo plné skvělých chutí.

22.03.2022 lanvin
3h a 10min

30min příprava

2h a 40min vaření

690 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C.
  2. Maso osolte , opepřete a v pekáčku na oleji maso ze všech stran opečte , aby se zatáhlo .
  3. Maso podlijte vývarem , přikryjte ho a dejte do předehřáté trouby. Duste 90 minut .
  4. Mezitím důkladně omyjte brambory a oloupejte karotku a šalotky .
  5. Maso vyndejte z trouby , kolem masa nasypte karotku , brambory a nakrájenou šalotku.
  6. Zeleninu osolte a pokapejte máslem .Pokud je třeba přidejte k masu další vývar.
  7. Maso přikryjte , dejte zpět do trouby a duste doměkka.
  8. Měkké maso posypte nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    281,50 g
  • Sacharidy:

    160,85 g
    • Cukry:

      23,80 g
  • Tuky:

    234,98 g
  • Vláknina:

    19,62 g

Aktivita pro spálení:

612 kcal
76

minut jízdy na kole

58

minut běhu

182

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s karotkou , dušené v troubě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba