Prostreno.cz

Kuřecí stehna na cideru

Cider - je zjednodušeně řečeno, jablečný alkoholický nápoj vyrobený z kvašeného moštu . Skvěle se hodí k přípravě kuřecího masa.

29.03.2022 Mikeš
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

734 kJ / 175 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Kuřecí stehna osolte , opepřete a obalte je v hladké mouce.
  2. Maso opečte z obou stran v pekáčku na oleji s máslem.
  3. Ke kuřecím stehnům přidejte oloupanou cibuli , oloupaný česnek a žampiony. Vše jemně osolte . Přidejte tymián , cider , přikryjte a dejte do trouby předehřáté na 190 °C . Pečte 30 minut .
  4. Maso odkryjte a dopečte doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    193,60 g
  • Sacharidy:

    234,52 g
    • Cukry:

      33,00 g
  • Tuky:

    138,95 g
  • Vláknina:

    12,92 g

Aktivita pro spálení:

916 kcal
114

minut jízdy na kole

87

minut běhu

273

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí stehna na cideru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba