Prostreno.cz

Kuřecí čtvrtky na tymiánu s hořčicí

Tymián můžete zaměnit za rozmarýn . Jako příloha se skvěle hodí quinoa , rýže, ale i bramborová kaše.

01.04.2022 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

1275 kJ / 304 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180°C.
  2. Připravte si marinádu smícháním hořčice, oleje , medu, citrónové kůry i šťávy , pepře a soli.
  3. Do vymazané zapékací misky položte kuřecí čtvrtky , nebo paličky, přelijte je marinádou a mezi kousky masa položte snítky tymiánu.
  4. Maso , podlijte trochou vody , přikryjte a dejte do předehřáté trouby .Pečte doměkka , dopečte odkryté.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,36 g
  • Sacharidy:

    18,43 g
    • Cukry:

      7,69 g
  • Tuky:

    97,50 g
  • Vláknina:

    5,82 g

Aktivita pro spálení:

680 kcal
85

minut jízdy na kole

64

minut běhu

202

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kuřecí čtvrtka

215 kcal / 100g
B18 g
S0,2 g
T8 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí čtvrtky na tymiánu s hořčicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba