Prostreno.cz

Jehněčí kolínka na červeném víně

K jaru patří mladá masa s jemnou chutí. Vyzkoušejte recept na jehněčí kolínka , dušená na červeném víně .

05.04.2022 Mikeš
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

719 kJ / 171 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný celer ,mrkev a stroužky česneku nakrájejte na menší kousky , česnek můžete pouze překrojit .
  2. V hrnci nechte za stálého míchání zkaramelizovat cukr, poté pomalu přilijte víno , stále míchejte .
  3. Přidejte masový bujón , nakrájenou zeleninu , rozmarýn a bobkové listy. Přiveďte k varu.
  4. Mezitím opečte v pekáčku na másle s olejem osolené , opepřené maso.
  5. K masu přidejte víno se zeleninou , přikryjte , dejte do trouby předehřáté na 180 ° C a pečte doměkka . Podle potřeby během pečení přidejte víno , nebo vodu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,11 g
  • Sacharidy:

    254,30 g
    • Cukry:

      7,52 g
  • Tuky:

    79,11 g
  • Vláknina:

    82,86 g

Aktivita pro spálení:

486 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bobkový list

313 kcal / 100g
B7 g
S74 g
T8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

bujon

5 kcal / 100g
B1 g
S1 g
T1 g

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kolínka na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba